Blekingebiblioteken

Ny webbplats från den 2 februari
I februari får Blekingebiblioteken äntligen en gemensam webbplats. På den nya webben kommer vi samla all information om biblioteken i Karlshamn, Olofström, Ronneby och Sölvesborg på ett ställe. Detta är nästa självklara steg i samarbetet som inleddes med att bibliotekskatalogerna slogs ihop för ungefär ett år sedan.

Som förut fast bättre
Med den nya tillgänglighetsanpassade webben blir det lättare för dig att hantera dina lån och att låna från mobilen eller surfplattan. Du kommer precis som innan kunna låna om, reservera, söka efter böcker och se aktuella evenemang. Dessutom får vi ett nyare och mer modernt utseende. Som förut fast bättre!

Från den 2 februari hittar du oss på Blekingebiblioteken.se.

Välkommen till biblioteket och teckna ett nytt lånekortsavtal!


För att du ska få tillgång till Blekingebibliotekens utbud behöver du teckna ett nytt lånekortsavtal. Det har med ditt personuppgiftsskydd att göra.

Du som redan är låntagare kan skriva under avtalet med hjälp av ditt Bank-ID. Även dessa avtal hanteras manuellt av oss. Detta innebär att det kan ta någon dag innan du blir godkänd.
Detta avtal hittar du här.

Du som är ny låntagare eller inte har Bank-ID behöver komma in personligen och ta med din legitimation för att skriva under det nya avtalet. 

 

Karlshamns kommunloggaOlofströms kommunlogga

Ronnebys kommunlogga            Sölvesborgs kommunlogga

Språk