198781
Lättläst boksamtalspåse: Flicka försvunnen av Sara Lövestam
Lättläst boksamtalspåse: Flicka försvunnen av Sara Lövestam
Språk: Svenska
Hylla: Hc
Medietyp: Föremål
ISBN: 978-91-7053-513-0
Omfång: Lättläst boksamtalspåse, 6 LL-böcker (målgrupp: unga vuxna och vuxna, svårighetsgrad: svår, 113 sidor) diskussionsunderlag och författarpresentation (2 blad)
Markerad betygsstjärna Markerad betygsstjärna Markerad betygsstjärna Markerad betygsstjärna Markerad betygsstjärna Markerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna
Antal reservationer: 0
Innehållsbeskrivning
Kouplan har flytt från Iran, men har fått avslag på sin asylansökan. Han lever gömd, eftersom han är rädd att bli utvisad från Sverige. Kouplan är ung, arbetslös, bostadslös och fattig - men smart. Han lägger ut en annons där han skriver att han är detektiv, och får svar av en kvinna vars dotter är försvunnen. Men hur kan en flicka bara försvinna? Och varför går inte mamman till polisen? Detta är den lättlästa versionen av "Sanning med modifikation", som är den första boken av fyra om Kouplans överlevnad.

Här finns titeln:

Loading...
En bok om hur det är att leva som papperslös flykting i Sverige. Den ständiga rädslan för polisen och om att gå hungrig. Men också en berättelse om överlevnad och förståelse för andra som inte mår bra. För att försörja sig så hjälper Kouplan en kvinna vars dotter försvunnit. Det visar sig att det är komplicerat och Kouplan upptäcker dels en brottslig verksamhet och dels att kvinnans berättelse inte stämmer. Mycket bra och lätt att förstå.
2017-12-04
gun5
SNOKA-bibliotek

Andra titlar av samma författare

,Stigande ,Fallande

Liknande titlar

,Stigande ,Fallande

Språk

Sök vidare

Mer om titeln

Loading...

Om författaren

Loading...
,Stigande ,Fallande

Taggar