198967
Lättläst boksamtalspåse: Mödrar och söner av Theodor Kallifatides
Lättläst boksamtalspåse: Mödrar och söner av Theodor Kallifatides
Språk: Svenska
Hylla: Hc
Medietyp: Föremål
ISBN: 91-88037-87-8
Omfång: Lättläst boksamtalspåse, 6 LL-böcker (målgrupp: unga vuxna och vuxna, svårighetsgrad: svår, 110 sidor) diskussionsunderlag och författarpresentation (1 blad)
Markerad betygsstjärna Markerad betygsstjärna Markerad betygsstjärna Markerad betygsstjärna Markerad betygsstjärna Markerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna
Antal reservationer: 0
Innehållsbeskrivning
Boken utspelar sig under en vecka i Aten. Theodor sitter på sin mammas balkong. Han röker pipa och samtalar med sin mor om både glada och svåra minnen. Hon har mycket att berätta från en annan tid, ett annat liv och ett annat land. En finstämd berättelse om moderskärlek och om kärleken till sitt hemland, men också om kärleken till det nya landet.

Här finns titeln:

Loading...
I en resa tillbaka till Grekland möts sonen och modern. Modern är omkring 90 år och är fylld av omsorger. Maten vill hon laga själv och hon visar på alla sätt att hon vill ta hand om sonen nu när han är på besök. Ute i samhället möts sonen av nyfikenhet på landet Sverige där han bor. När det kommer bra recensioner om sonens bok strålar modern av glädje, En liten berättelse av och om författarens dagar vid ett kort besök i hemlandet.
2017-03-28
gun5
SNOKA-bibliotek

Andra titlar av samma författare

,Stigande ,Fallande

Liknande titlar

,Stigande ,Fallande

Språk

Sök vidare

Mer om titeln

Loading...

Om författaren

Loading...
,Stigande ,Fallande

Taggar